Bij onze laatste vernieuwing van onze website hebben we besloten enkel de berichtgeving van 2015 en later op deze site te zetten. Maar eerdere jaren zijn niet verloren… je kan dit terugvinden op onze oude site.

Tussen 2010 en 2017 werd onze berichtgeving geplaatst op een blog. In september 2017 verhuisden we naar een zelfstandig domein. We hebben de keuze gemaakt om een deel van ons archief over te zetten en dit vanaf het jaar van onze eerste verslaggeving: 2015.

Berichten over Oslo 2010, Düsseldorf 2011, Bakoe 2012, Malmö 2013 en Kopenhagen 2014 (en nevenberichten) zijn terug te vinden op onze voormalige website. Je kan een bericht vinden via de zoekbalk of via de categorieën.

Klik hier om naar de oude site te gaan.

De laatste update op onze oude site was op 28 september 2017. Het laatste nieuws kan je uiteraard terugvinden op deze site. Ga terug naar de homepage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.