Spanje kiest ook in 2011 via internet.

0
1

TVE-programmadirecteur Eva Cebrián heeft bevestigd dat Spanje ook in 2011 zal meedoen aan het Eurovisie Songfestival, op 22 februari werd Daniel Diges gekozen als de kanidaat van dit jaar met ‘Algo pequeñito’, waarmee hij al rechtstreeks in de finale staat, want Spanje is een lid van de ‘Big 4′ en daarmee ook één van de 4 grote geldschieters. In de eerste fase van de selectiemethode van 2011 gaat men weer kiezen via het internet. “Het is het derde jaar dat we de internetstemming doen, die ook zijn risico’s heeft. Daarom zijn er elk jaar nieuwe regels. Vorig jaar zijn die mede opgelegd door de European Broadcasting Union.” zegt Eva Cebrián. Gekke inzendingen zoals ‘Queen of Popstar’ dit jaar kunnen misschien door de fans worden doorgestoten via de internetronde, maar zullen sowieso nadien uit de wedstrijd worden gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.