Binnen één week, op zondag 16 mei is het eindelijk zover, dan kunnen we weer genieten van 3 weken Eurovisie Songfestival-pret. Deze week bereidt Eurovision Belgium zich voor. De eerste wijziging die u kan zien, ziet u aan uw rechterkant, daar staan 5 submenu’tjes, die vanaf 16 mei dagelijks worden aangevuld. In ‘Vandaag’ krijgt u rond de klok van 7/8 altijd het dagverloop van die dag. In ‘Kort’ krijgt u het korte nieuws, weetjes en ‘roddels’. Er is dagelijks een upload om 17u00 en 21u00 en in het weekend ook nog rond 13u00, want onze medewerkers werken vrijwillig voor onze site, en hebben dus ook nog hun eigen werk.

Op 25, 27 en 29 mei tijdens de liveshows zal één van onze medewerkers op Twitter aanwezig zijn om liveverslag te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws