Estland doet volgend jaar ook mee aan het Eurovisie Songfestival, gisteren werd de groep ‘Malcolm Lincoln’ uitgeschakeld in de eerste halve finale met het lied ‘Siren’?. “We hadden een zeer goed nummer. Ons doel is om jongeren en nieuwkomers te brengen aan het publiek in Estland en ook aan heel Europa.” zegt bestuurslid Hanno Tomberg. Tomberg zei dat gisteren in de halve finale duidelijk is geworden dat het niveau van de zang niet bij iedereen goed was, zoals Slowakijë en Letland. “Naar onze mening kwam Estland net met een heel fatsoenlijk lied, dat goed is”. Hoe er volgend jaar gekozen word is niet duidelijk, normaal had Estland er dit jaar niet bijgeweest door de crisis, maar werd er op tijd een sponser gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws