Katja Retsin zal tijdens de grote finale van het Eurovisie Songfestival op zaterdag 29 mei de Belgische punten van de gecombineerde televoting en vakjury. Dat bevestigd de VRT aan eurovision-info.net.

Katja Retsin volgt daarmee ondermeer Sandrine en de betreurde Yasmine, die in 2006 de punten gaf, het ligt volledig in de lijn van één, want als Vlaanderen aan de beurt is, geeft een één-omroepsters altijd de stemmen.

99 % kans is dat de achtergrond het Atonium weer zal worden, deze zet België sinds 2006 op de achtergrond, omwille de restaurering van het monument.

Retsin zal dus samen met andere 38 landen in beeld komen tijdens de spannenste periode van de wedstrijd. We wensen Katja Retsin veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws