Tom Dice maakt een goede beurt bij de bookmakers, maar liefst 4 van de 10 bookmakers zetten Tom op het hoogste schavotje van de eerste halve finale. Vier anderen bookmakers kunnen niet kiezen tussen Slowakijë en Griekenland, een bookmaker kiest resoluut voor Kristina (foto) uit Slowakijë en nog één voor Giorgos uit Griekenland. Globaal gezien maken we de meeste kans van alle finalisten. Maar we weten het: in 2004 en 2006 werden we ook getypt voor de overwinning, maar werden we oftewel 22ste in de finale oftwel 12de in de halve finale. Hopelijk doorbreken we de vloek van de halve finale’s. Ook de site eurovision.tv meld dat Tom Dice in de eerste generale repetitie de beste performance gaf tot dan toe, alhoewel deze meestal neutraal blijven. Een positief voorteken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws