Vandaag heeft NRK de pers de gelegenheid gegeven om meer over de presentatoren te weten. Nadia Hasnaoui, Erik en Solbakken Haddy Jatou N’Jie kwamen na de eerste repetitie van de eerste halve finale in de perszaal. Net zoals in 1999 zullen er geen twee, maar drie presentatoren zijn. Daarstraks hebben we al een voorsmaakje gekregen van wat de eerste halve finale te bieden heeft en we moeten zeggen, dat het toch wel beter is dan vorig jaar. Ze hebben hard geoefend op hun Engels en Frans en keken mee met de repetitie’s. Zoals we al weten zullen Erik en Haddy zich meestal in de greenroom zitten, terwijl Nadia zich op het podium begeeft voor de bekendmaking van de finalisten en puntenteling.

Een journalist vroeg aan trio wat ze nu allemaal hebben geoefend: ‘We hebben zelfs scenario’s geoefend als er technisch iets fout moest gaan, zo zijn we zeker dat we alles kunnen.’ zegt Erik. Na de persconferentie kreeg de pers de kans om de jurk van de presentatrices voor de eerste halve finale te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws