Vanaf 30 augustus gaat Ketnet op zoek naar een geschikte kandidaat om België te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival. De 8 kandidaten kent u al. Maar wat heeft Junior Eurosong dit jaar nog meer in het aanbod? Op donderdag 12 augustus zal de VRT zijn plannen uit de doeken doen in het Koetshuis van Domein Roosendael in Sint-Katelijne-Waver. Het is het 4de seizoen alweer van Junior Eurosong, die sinds 2007 de kandidaat aanduidt voor het Junior Eurovisie Songfestival. Dit jaar verhuist de show naar Ketnet. De internationale finale blijft, die dit jaar op 20 november plaatsvind in Wit-Rusland, wel op één.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws