‘De VRT is niet van plan om het Junior Eurovisie Songfestival in de toekomst te organiseren. De VRT moet zelf al besparen en zo’n grote organisatie zou vrijwel weinig omroepen in Europa nu aankunnen’. De VRT is dus niet geintereseerd voor organisatie. Maar wie dan wel in 2011? Malta heeft zijn planen laten varen voor de organisatie in 2011. Rusland heeft ook nog niets laten weten, normaal doen ze dat altijd wel (al sinds 2005).
Letland maar één jaar meedoen aan het Junior Eurovisie Songfestival, als de resultaten tegen zouden vallen en er zouden meer omroepen stoppen met het JESF in 2011. De VRT denkt ook over stoppen na, omwille van de besparingen. De EBU zou ook vragen aan landen die het al een keer hebben georganiseerd in het verleden om dat nog eens over te doen. Maar Denemarken, Noorwegen, Roemenië en Cyprus doen ondertussen niet meer mee en over België, Oekraïne en Wit-Rusland is bekend dat ze niet echt geintereseerd zijn. Wordt het dan Nederland 2011?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws