Aan het eind van dit jaar stopt Svante Stockselius ermee als ‘Executive Supervisor’ van het Junior- en Eurovisie Songfestival. De Zweed, ondertussen 54 jaar stond sinds juni 2003, na het Songfestival van Riga in 2003 aan het hoofd aan de twee Songfestivals. Het Junior Eurovisie Songfestival 2010 in Minsk word zijn laatste editie van een Songfestival. Dankzij het beleid van Stockselius heeft het Songfestival er twee halve finale’s bijgekregen (tussen 2004 en 2007 was het er één) en een vast logo gekregen. Ook heeft hij deel uitgedragen aan de huidige vorm van Melodifestivalen, de Zweedse voorronde. Over een opvolger is nog niets bekend, voor 2011 is er een opvolger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws