Israel doet volgend jaar weer gewoon mee aan het Eurovisie Songfestival. Het land heeft al een rechtstreeks plaats in de tweede halve finale gekregen, nadat het eerder al had laten weten dat het onmogelijk op 10 mei, de dag van de eerste halve finale kon deelnemen. Op die dag en de dag ervoor vind er namelijk een religieuze herdenking plaats en dan mag er niemand werken. In Israel is dit een strenge regel. De EBU heeft daarvoor besloten dat Israël automatisch in de tweede halve finale van donderdag 12 mei zit. De andere landen zullen waarschijnlijk in januari of februari 2011 hun plaats weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws