Sinds eind augustus kan je elke dag op Ketnet kijken naar de avonturen van de acht kandidaten. Je ontdekt hoe de audities verlopen, je zit op de eerste rij als de liedjes worden opgenomen, je volgt de kandidaten tijdens hun zang- en de danslessen en je bent erbij als de Juniors op kamp gaan!
  
De eigenlijke strijd barst los op maandag 27 september. Vanaf dan kan je elke dag kijken naar de voorrondes van Junior Eurosong 2010. Elke dag nemen twee kandidaten het tegen elkaar op, maar slechts één van hen mag naar de finale. Kortom, een niet te missen reeks, van maandag tot vrijdag om op Ketnet en de weekcompilatie’s op zaterdag en zondag!
Maandag 6 september (aflevering 6): de Juniors werken met hart en ziel aan hun eigen liedje. Ferre is nog volop een liedje aan het schrijven, terwijl Jill & Lauren en Ymke al aan het opnemen zijn in een muziekstudio.

Dinsdag 7 september (aflevering 7): de Juniors werken met hart en ziel aan hun eigen liedje. Ine mag de studio induiken met zanger Udo, DnA met Sean Dhondt (coach ‘Junior Eurosong 2009′), en Luís neemt z’n eigen videoclip op aan de zee.

Woensdag 8 september (aflevering 8): de Juniors werken met hart en ziel aan hun eigen liedje. Emma neemt haar videoclip op in een speciale studio. Emile mag in zijn clip opstijgen met een luchtballon, maar het weer gooit roet in het eten.

Donderdag 9 september (aflevering 9): nu de liedjes en de videoclips klaar zijn, trekken de Juniors weer op kamp. Daar krijgen ze zang- en dansles, al is er af en toe ook tijd voor verfrissende ontspanning.

Vrijdag 10 september (aflevering 10): Kristien wekt de Juniors met de grote middelen. Enkele Juniors hebben vandaag een eerste afspraak met de styliste, en Jill & Lauren worden verwacht op de dansles.
  

Praktisch:
Te zien van maandag tot vrijdag op Ketnet, telkens van 17.45 tot 17.50 (herhaling van 19.10 tot 19.15), met telkens op zaterdag een compilatie om 18.40 (herhaling op zondag om 09.35). Sinds woensdag, 01 september, krijg je ook elke ochtend een aflevering en dit tussen 08.40 en 08.50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws