Vanavond is het eindelijk zover. Na vier voorrondes deze week is het vandaag tijd voor de grote livefinale. Wordt het een duo, een jongen of een meisje. Volgens vele site’s zal het een duel worden tussen de twee duo’s, maar je weet maar nooit, want 50 % word bepaald door de kijkers thuis. De andere helft door de vakjury van dienst, die de finalisten ook heeft bepaald voor vanavond de voorbije dagen. De kanidaten voor vanavond zijn in deze volgorde:
Ymke – Vive La Fête (sms 1 naar 5665)
Ferre – Met Mijn Ogen Toe (sms 2 naar 5665)
Jill & Lauren – Get Up! (sms 3 naar 5665)
DnA – Power Aan De Kids (sms 4 naar 5665)
 
Je kan maar 1 keer stemmen per toestel, de prijs is € 0,15 per stem.
 
De vakjury, die 50 % van de voting bepaald, bestaat uit Walter Grootaerts, Jelle Van Dael (Lasgo), Ralf (Junior Songfestival Winnaar 2009), Stan Van Samang en de ex-juniors Thor, Eva (Trust) en Laura.
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws