Nadat donderdag Svante Stockselius bekend maakte dat er zeker nog meerdere editie’s van het Junior Eurovisie Songfestival komen, heeft Ketnet de inschrijvingen van 2011 geopent voor de vijfde editie van Junior Eurosong. Daarmee is België het eerste land dat mee gaat doen aan de negende editie, die nog geen gastland heeft. Waarschijnlijk wordt in januari het gastland van 2011 bekendgemaakt. Zweden en Georgië zouden in de running zijn.
Wil je je inschrijven voor ‘Junior Eurosong 2011’, dan moet je wel aan enkele voorwaarden voordoen. Je moet geboren zijn tussen 21 november 1995 en 20 november 2001, de Belgische nationaliteit beschikken of 2,5 jaar officieel in België wonen. Je liedje moet in het Nederlands, Frans of Duits zijn en je mag maximum met zes personen ingeschreven zijn. Voldoe je aan die voorwaarden? Schrijf je dan hier in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws