Ondertussen hebben Chloe, NellSonn! en Françoise Norroy zich ook geplaatst voor de nationale finale. Dat zegt de RTBF toch, maar met ondertussen al 29 kandidaten zal men toch een tweede ronde of halve finale’s moeten gaan inlassen. Chloe, de Junior Eurosong 2008-kandidate heeft zich geplaatst met Just One Chance, NellSonn! deed dat met Commence par un pas en Françoise Norroy met Je vis comme une chanson. Ondertussen raakte bekend dat de RTBF THOOOM heeft gediskwalifeerd wegens een te politieke tekst in zijn lied United Belgium. De selectie duurt nog iets langer dan 24u.

 16:48 – Ook .fen heeft zich, al als 30e geplaatst voor de nationale finale met Yes I Know.

 19:56 – Clac et les Portes hebben zich ook geplaatst met Claquer les portes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws