De Spanjaarden zijn vanavond toegekomen aan de tweede voorronde van Destino Eurovisión. In de voorronde vorige week zijn er zeven kandidaten al doorgestuurd naar de halve finale, en ook vandaag zal dit gebeuren. Er komen weer 12 kandidaten aan de start, waaronder Alazán, die al eens 5e werd in de Spaanse finale van 2000. Vanavond zingen ze nog geen potentieel songfestivalnummer, dat is pas tijdens voor de finale, die nog op een onbekende datum wordt uitgezonden.
De 12 kandidaten voor vanavond:
01. Alazán
02. Don Johnsons
03. Esmeralda Grao
04. Lorena Rosales
05. Melissa
06. Mónica Guech
07. Pau Quero
08. Sebas
09. Sergi Albert
10. Sometimes
11. Valeria Antonella
12. We

Daniel Diges, de kandidaat van vorig jaar doet verslag vanuit de greenroom. Anne Igartiburu presenteert, ook vorig jaar presenteerde ze de voorronde en in 2002, 2003 en, 2004 gaf ze de Spaanse punten. Albert Hammond, Boris Izaguirre, Merche en Reyes del Amor zitten in de jury. De show is voor de laatkijkers, tussen 22:15 en 00:15 en is live te volgen op TVE Internacional en via internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws