Vanavond start in Luleå weer ‘Melodifestivalen 2011’. Na de uitschakeling van Anna Bergendahl in 2010, heeft de show een hele vernieuwing meegekregen. Vanavond zien we ook enkele deelnemers die al eerder meededen aan de wedstrijd. Danny werd derde in 2009 met de groep E.M.D. en Jenny Silver deed ook vorig jaar mee. Jonas Matsson kwam als één van de winnaars uit de bus van de webjokerwedstrijd. Voor fragmenten van de liedjes kan je hier terecht.
 
Kandidaten eerste voorronde:
1. Dilba – Try again
2. Swingfly – Me and my drum
3. Jenny Silver – Something in your eyes
4. Jonas Matsson – On my own
5. Le Kid – Oh my God
6. Rasmus Viberg – Social butterfly
7. Pernilla Andersson – Desperados
8. Danny – In the club

De nummers één en twee gaan door naar de finale op 12 maart in de Globen Arena. Diegene die op de derde en vierde plaats eindigen gaan door naar de herkansingsronde op 5 maart. Zij maken dan nog kans op een ticket naar de finale. Marie Serneholt, ook een deelneemster in 2009 en Rickard Olsson presenteren de hele show vanaf 20:00. De show duurt tot 21:30 en is live te zien op SVT1 en SVT World. De show is ook te volgen via internet op SVT Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws