Vanavond om 19:00 onze tijd is er in Finland de finale van Euroviisut 2011. Wie volgt er Kuunkuiskaajat op voor finale en gaat naar Düsseldorf. Hier kan je nog altijd alle nummers beluisteren die eerder al afvielen en die van vanavond.
Kandidaten finale:
1. Eveliina Määttä – Dancing in the dark
2. Sami Hintsanen – Täältä maailmaan
3. Milana Misic – Sydämeni kaksi maata
4. Paradise Oskar – Da da dam (SUPERFINALE)
5. Cardiant – Rapture in time
6. Johanna Iivanainen – Luojani mun
7. Father McKenzie – Good enough (SUPERFINALE)
8. Marko Maunuksela – Synkän maan tango
9. Saara Aalto – Blessed with love (SUPERFINALE)
10. Stala & So. – Pamela
In de eerste ronde vallen er zeven liedjes af, de drie besten strijden opnieuw tegen elkaar in de superfinale. Er is weer 100 % televoting. De uitzending duurt tot 20:50 onze tijd en is, in tegenstellig tegenover vorig jaar wel live te zien via de YLE-site. Jaana Pelkonen, de vrouwelijke host op het Songfestival in 2007 en Tom Nylund presenteren de show op YLE TV2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws