In Noorwegen is men vanavond beland aan de herkansingsronde, of zoals men het daar zegt ‘Sistje Sjansen’. In een knock-outsysteem zullen er telkens twee liedjes tegen elkaar strijden, en dit vier maal. Als elke battle een winnaar heeft opgebracht, zullen de winnaars van battle 1 en 2 & de winnaars van battle 3 & 4 nog eens tegen elkaar strijden. Wie dan hun battle wint, mag door naar de finale.

Duel 1: Use Me – Daisy tegen Pernille & Marius – I’ll be Yours
Duel 2: Sie Gubba – Alt du vil ha tegen Mimi Blix – Allergic
Duel 3: Gatas Parlament – Jobbe litt mindre og tjene litt mer tegen The Lucky Bullets – Fire Below
Duel 4: Endree – Oh, Oh (Puppy Love) tegen Susperia – Nothing Remains

Duel 5: Use Me – Daisy tegen Sie Gubba – Alt du vil ha
Duel 6: The Lucky Bullets – Fire Below tegen Susperia – Nothing Remains
 

De winnaars van duel 5 en 6 mogen zich opmaken voor de finale in het Spektrum in Oslo. Deel 1 start om 19:55 en duurt tot 20:50, daarna wordt het programma onderbroken voor ‘Det må jeg gjøre før jeg dør’, een programma dat te vergelijken valt met ‘Hart voor mekaar’ hier op vtm. Om 21:30 volgt er deel 2, en dat tot 22:05. Het presentatieduo van vanavond is Anne Rimmen en Per Sundnes. De show is via de deze officiële stream van NRK te bekijken, de omroep heeft ze speciaal opengesteld voor Europese fans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws