Vanavond wordt er in Kroatië gestreden voor wie er namens het land naar Kroatië mag. Het word een tweestrijd tussen Jacques Houdek en Daria Kinzer. De Kroatische voorronde Dora 2011 werd dit jaar helemaal in een nieuw concept gestoken. Het werd een afvalrace tussen 24 kandidaten en deze twee haalde de finale. Vanavond kennen we zowel de kandidaat als het lied, want de kandidaten gaan elks drie dezelfde liedjes zingen

De drie liedjes:
Lahor
Stotinama godina
Još nas ima

[UPDATE] In de superfinale zingen zowel Jacques Houdek als Daria Kinzer het lied Lahor.
 

In tegenstelling tot de voorrondes beslist niet enkel de televoting, maar ook een vakjury de einduitslag. De show start om 20:10 en eindigt omstreeks 21:50. Dora 2011 valt te bekijken via de livestream van HRT en eurovision.tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws