Wolf Kati zal dit jaar Hongarije vertegenwoordigen tijdens het 56e Eurovisie Songfestival in Düsseldorf. Vanochtend in een persconferentie werd dit bekend gemaakt. Zij zal tijdens de eerste halve finale op dinsdag 12 mei het lied What about my dreams? brengen. Hongarije kreegt terug na een jaar afwezigheid wegens financiële problemen. In Düsseldorf zal men de Engelse versie zingen, vandaag werd er enkel de Hongaarse versie voorgesteld; Szerelem, miért múlsz?
De 36-jarige zangeres werd bekend door de Hongaarse versie van X-Factor, waar ze zesde werd. Wolf Kati werd al eerder gesuggereerd als kandidaat van 2011.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws