Aurela Gaçe uit Albanië draagt een jurkje met glitters en een lange sleep, wat toch niet een van de mooiste creaties is die we al hebben gezien. De zangeres is wel heel goed bij stem en dat doet lied alleen maar goed. Ook het achtergrondkoor dat erbij staat zingt zeker niet slecht, alleen zien ze er niet uit en maken ze veel te bruuske armbewegingen. Ook hier is er niet veel aan de choreografie veranderd. Albanië en Aurela zal wel hard moeten knokken voor de finaleplaats op zaterdag.
Aurela vertelde tijdens haar persconferentie dat ze zich heel vrouwelijk voelde in haar kleren vandaag op het podium. Haar doel in Dusseldorf is vooral plezier maken op het podium en het resultaat is slechts bijkomstig. Het idool van Aurela is Tina Turner en ze hoopt dat ze dezelfde energie kan overbrengen op het podium zoals Tina dit kan. Afsluiten deed ze met een acapella-versie van haar lied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws