Aurela Gaçe’s lied Feel The Passion heeft, zoals altijd gebeurt bij de Albanese inzending een grootse makeover gekregen. Ze wordt op het podium vergezeld door een drietal aan zangers. Ook staat er achter haar een drummer en gitarist. Tijdens haar lied komt er vuurwerk aan te pas en ook een een rooktapijt. De LED-muur tonen mysterieuze vleugels, en er komt veel rood aan te pas. Haar stem is zeker in orde, maar er moet nog wel wat gesleuteld worden aan de act en de interactie met haar backings.
Aurela begon haar persconferentie met de Engelstalige en originele Albanese versie van haar lied te zingen. Ze vertelde over het feit dat ze echt houdt van het zingen, en dat ze eigenlijk totaal niet geïnteresseerd in het competitiegedeelte. Ook vertelde ze dat haar videoclip voor het lied werd opgenomen in haar thuisstad, Vlora. De persconferentie sloot ze af met een voorstelling van alle groepsleden die op het podium zullen staan.
De volgende repetitie zal plaatsvinden op donderdag 5 mei om 11:30. Albanië wacht ondertussen al 7 jaar op een overwinning, De hoogste plaatst die ze haalde was meteen bij hun debuut in 2004; een zevende stek in de finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws