Ell blijft de betere van de twee, Nikki’s stem blijft erg zwak. Maar laat dit het niet vergallen. Het blijft een heel erg commercieel nummer dat vele mensen bevalt door de onschuldigheid ervan. De achtergrond had iets meer kleur mogen hebben, maar qua choreografie zit het helemaal goed. Dit is een zekere finalist. Misschien zit zelfs een nieuwe top-5 plek er wel in voor Azerbeidzjan. Enige smet: Nikki lijkt Ell’s moeder, waardoor de love story ongeloofwaardig lijkt. Ondanks dat, toch een goede repetitie voor Azerbeidzjan.

De persconferentie begon heel goed voor Azerbeidjan door een akoestische versie te zingen van hun lied Running scared. Ell en Nikki zijn zeer blij dat veel mensen van hun lied houden en dat was ook hun doel voor dit festival.Hun grootste favoriet lied van de voorbije jaren was de Israelische inzending van vorig jaar, maar ze vinden heel veel liedjes goed. De komende dagen staan nog vele repetities gepland en Nikki zal ook voor de eerste keer in een week nog eens haar dochters zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws