Hopelijk zijn er niet teveel kandidaten die bijgelovig zijn op deze ‘ongeluksdag’, want het zou hun geluksdag moeten worden. Vandaag staan er twee generale repetities voor de finale gepland; en die tweede van vandaag is heel belangrijk; even belangrijk als de grote livefinale als morgen. Er wordt namelijk tijdens die juryfinale; het woord zegt het zelf voor de jury opgetreden en de helft van die punten die de jury geeft worden morgen in de puntentelling verwerkt en zo komt de winnaar van 2011 uit de bus.
15:00 – 17:00: Eerste generale repetitie (FINALE)
21:00 – 23:00: Tweede generale repetitie (JURYFINALE)
 
De punten van de jurystemming worden morgen bijgeteld bij de punten van de kijkers in alle 43 deelnemende landen van dit jaar. De tijden zijn in zowel Belgische als Duitse tijd, er is geen tijdverschil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws