De 18-jarige Getter Jaani uit Estland behoort tot de topfavorieten en mocht zich vandaag nog eens bewijzen. De stem van de jonge zangeres, trouwens de jongste kandidaat van het hele festival was nogal aan de povere kant, maar de act maakt het allemaal goed. Deze was nu veel minder rommelig, met dank aan de Duitse cameramannen en de regie. De kledij valt hier heel goed op en dat past helemaal in het Estse nummer. De kwalificatiekansen voor Rockefeller Street zijn dus redelijk groot.
Getter Jaani gaf tijdens haar tweede persconferentie aan dat ze zeker nog eens wil deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. ‘Ik voel me hier goed. Ik wil dus zeker terugkomen’ zegt de zangeres. Verder werd er ook verteld over hoe dat de dansers elkaar hebben leren kennen en ook over een blessure die één van de dansers heeft opgelopen, dat niet echt erg bleek te zijn.
   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws