Gisteren tijdens de eerste repetitie waren er nog enkele probleempjes met het scherm aan de rechterkant dat niet sycroon mee liep, maar die zijn vandaag opgelost. De groepsleden hebben vandaag gekozen om niet in hun showoutfit te komen, omdat het naar eigen zeggen te warm is in Düsseldorf vandaag. Ze zongen weer goed vandaag, maar er is precies iets aan de hand met de groep, want waar ze tijdens de presentatie nog perfect zongen, moeten ze nu naar het evenwicht blijven zoeken.
Het Verenigd Koninkrijk én de jongens van Blue, vergezeld door Graham Norton geven ook op vrijdag 13 mei, een half uur na de eerste finalerepetitie; tussen 18u en 19:45 een repetitie met de andere ‘Big Five’-landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws