Christos komt langzaam maar zeker recht met zijn reflecterende riem, de achtergrondzangers volgen wat later. Wééral diamanten verwerkt in de achtergrond, wat is dat toch dit jaar? Hilarisch wanneer het vijftal scheef gaat staan zonder omver te vallen. Na de grote uithaal van de Grieks-Cypriotische schone is het nummer z’n eigen draad kwijt en kan die niet meer terugvinden. De achtergrond is veel te prominent aanwezig. Live vallen Christos’ vocals echter wel veel beter mee dan gevreesd.
Christos was tevreden met zijn eerste repetitie: ‘Alles verliep zonder grote problemen, het podium is indrukwekkend en het geluid klonk schitterend.’ Er zullen wel nog enkele kleine veranderingen plaatsvinden voor de halve finale. Hij kreeg advies van ex-deelnemers aan het Songfestival die zeiden dat hij vooral moet genieten van dit festival. Christos hoopt een goede prestatie te leveren in de halve finale en ervoor te zorgen dat Cyprus voor het 2de jaar op rij de finale haalt.
Christos zien we terug op zaterdag 6 mei om 10:30. Cyprus won nog nooit het Eurovisie Songfestival, maar in zijn 28 deelnames eindigde het al drie keer vijfde en nog nooit op een laatste plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws