Laat de Fashion Police hier maar geen arrestaties uitvoeren. De vijf muzikanten beginnen allemaal erg rustig, maar komen samen met het nummer meer op gang. De microfoon van de opgewonden zangeres staat misschien iets te luid. Ondanks Dino’s jarenlange ervaring en schitterende carrière mist het nummer aan kracht op dit grote podium in vergelijking met het veel kleinere tijdens de songpresentatie. Veel Balkan-punten, de rest valt te betwijfelen. Dino nam ook in 1999 mee aan het Eurovisie Songfestival.

Dino startte zijn persconferentie met een accapellaversie van zijn Songfestivallied. Hij legde ook uit waarom hij terugkeerde naar het Eurovisie Songfestival: ‘Ik wil het kind in mezelf levende houden.’ De repetitie zelf was goed verlopen en gaf Dino het nodige vertrouwen voor het verloop van dit festival. Hij keek dan ook vol verwachting uit naar de volgende dagen.

De volgende repetitie staat gepland op vrijdag 6 mei om 14:30. Bosnië en Herzegovina doet het over het algemeen goed en haalde vorig jaar voor het eerst in jaren de top 10 niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws