Tijd dan voor het gastland en de huidige titelvertegenwoordigster. Kleine wijzigingen bij Lena ten opzichte van de nationale finale. Enkele van de witte danseressen zijn ook achtergrondzangeressen geworden. Als dit Lena’s definitieve outfit is… Dan was dat simpele zwarte kleedje  van vorig jaar stukken beter. Op de achtergrond worden de dansers geprojecteerd, en de lichteffecten worden voor dit nummer optimaal gebruikt. Vocaal kan er nog wat aan gesleuteld worden. Te moeilijk te voorspellen hoe dit het gaat doen.
Lena startte haar persconferentie met het uitdelen van eten en drinken aan de aanwezige pers, en dat waren er nogal wat. Er was heel wat belangstelling voor haar, niet alleen omdat ze de uittredende winnares is maar ook omdat ze nog eens een thuismatch speelt. Extra druk brengt dit voor haar niet mee: ‘Ik ben opgewonden dat ik hier opnieuw mag zijn. We hebben het liedje een paar keer kunnen oefenen en er werd niets veranderd.’ De repetities zelf is ze al gewoon, al is het nu een ander podium. Verder heeft ze al heel veel andere deelnemers ontmoet, waarvan de tweelingbroers uit Ierland haar het meest opvielen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws