De Georgische delegatie mocht vlak voor de korte break nog op het podium. Het rocklied is duidelijk van een ander kaliber als dat van Turkije. Of dat dit lied doorgaat, is nog de grote vraag, want het spreekt geen groot publiek aan. De oude leadzangeres verwisselen was nog de grootste fout, want deze zangeres kan het lied duidelijk niet aan. De kledij bestaat uit oude Georgische kledij, wat ook niet bij het lied past. Jammer dat Georgië dit nu juist moet sturen, want we kenden betere liedjes.
De Georgiërs openden hun persconferentie met een traditionele dans van Georgië. Eldrine vertelde dat ze zeer tevreden was over hun repetitie en dat er geen grote veranderingen meer zouden gebeuren voor de halve finale. Ook de LED-achtergronden vinden ze super, ze hebben ze niet zelf gemaakt maar het productieteam in Düsseldorf gaf hen wat ze gevraagd hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws