De glazen ramen hebben de vlucht naar Düsseldorf overleefd en worden gebruikt op identieke wijze als in Melodifestivalen. De achtergronddansers ontpoppen zich tijdens het refrein ook als –zangers, maar die stemmen klinken niet mooi samen met die van Eric, die veel ruimte laat voor verbetering. Maar met zo’n gezicht kan hij dat wel ruimschoots vergoeden. Vreselijke keuze voor de achtergrond, mensen met epilepsie opgelet! Het glas wil maar niet breken. Hopelijk kan hij dat nog goedmaken, want dat is werkelijk de beste gimmick van het jaar.
De Zweedse delegatie was zeer tevreden over hun eerste repetitie en dat ze zeer blij waren dat ze in Dusseldorf waren. Desondanks spaarde Eric deze middag zijn stem nog een beetje. Zelf steekt hij zijn ambitie ook niet onder stoelen of banken en wil dit Eurovisie Songfestival winnen. Zijn lied Popular gaat over Eric die overal de beste wil in zijn.Lena’s Sattelite is Eric zijn favoriete lied van de afgelopen jaren.

Of Eric zich volledig smijt in de volgende repetitie zie je op zaterdag 6 mei om 10u. Zweden won al vier keer het Eurovisie Songfestival; in 1974, 1984, 1991 en 1999 en is veruit het Songfestivalland bij uitstek. Het is een nationale hype daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws