Eén van de fanfavorieten van dit jaar gaf een goede eerste repetitie. Getter Jaani heeft een vrijwel identieke act als tijdens de Estse voorronde met kartonnen gebouwen. Toch maakt die act het een leuk liedje en leuke gimmicken tijdens het lied zorgen ervoor dat de kijker zeker oplet. Ook springen ze even van het podium tussen het publiek. Zeer rommelig lijkt het soms, maar op televisie kan dit heel anders uitkomen. De zang was ook goed, zowel die van Getter Jaani als die van de backings.
Getter Jaani was zeer onder de indruk van het podium en zei dat ze nog nooit op zo’n groot podium heeft mogen optreden. ‘Dit lied en deze choreografie werden speciaal voor Getter gemaakt’, vertelde de componist Sven Lõhmus. De repetitie vandaag liep volgens plan, enkel was er even paniek toen 2 dansers zich bezeert hadden, maar gelukkig konden ze snel verdergaan.

De volgende repetitie van Estland staat gepland op zondag 8 mei om 11:30. Sinds 1994 doen de Esten mee aan het Eurovisie Songfestival en op de dag van de tweede halve finale is het exact tien jaar geleden dat Estland het Eurovisie Songfestival won.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws