Nadine Beiler blijft weigeren haar haarstijl te veranderen. Van een koppige doos gesproken. Vocaal natuurlijk uitmuntend, met de buitengewone accapella-opening. Ook hier prachtige achtergrond die het nummer tot z’n recht doet komen. De vijf achtergrondzangeressen zijn een mooie toevoeging en doen hun ding zonder franjes. Alleen mist Beiler misschien iets teveel aan ervaring en presence op het podium om zo’n groot nummer overtuigend te brengen. Toch een kanshebber voor de finale.
Nadine Beiler is zeer tevreden dat ze Oostenrijk mag vertegenwoordigen op het Songfestival na 3 jaar afwezigheid.Haar lied The Secret is Love is speciaal geschreven voor het Eurovisie Songfestival. Over de acapella-stuk zei ze het volgende: ‘Ik vertrouw helemaal op mijn stem, zelfs wanneer ik een verkoudheid heb, heb ik er het volste vertrouwen in’.
Volgende afspraak met Oostenrijk is op vrijdag 6 mei om 15u. Oostenrijk keert dus terug na 3 jaar afwezigheid, en won al in 1966 het Eurovisie Songfestival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws