Sognu van Amaury Vassili deed het voor de repetities heel goed bij de bookies en stond altijd op de eerste plaats,  maar sinds gisteren beginnen ze qua kansen iets te zakken. Dit komt waarschijnlijk omdat de stem veel zwaarder is dan op de cd-versie, maar dat ik ook logisch. In het live klinkt het altijd zwaarder. Toch blijft het lied echt zeer mooi gezongen en dankzij de regie krijgen de Fransen echt een cadeau toegeworden. Zit er een Franse overwinning aan te komen na meer dan 30 jaar wachten?

De Fransen geven aanstaande vrijdag om 18u, samen met de andere grote landen een persconferentie van 75 minuten lang. Dit is een half uur na de eerste generale repetitie voor de finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws