De Nederlanders hebben toch een niet al te geslaagde eerste repetitie achter de rug. Het achtergrondkoortje heeft een veel te prominente rol en leidt de aandacht af van de 3JS, waarvan de leadzanger weigert één sprankeltje ‘goesting’ te tonen. Hij heeft het nummer trouwens ook eerder al veel beter en overtuigender gezongen dan vandaag. Hierbij werkt de achtergrond ook wat minder dan bij andere landen. Nog genoeg tijd om te corrigeren, maar op deze manier gaat het jammer genoeg niet lukken.

De 3JS geloven in hun kansen om de finale te halen. De reden waarom ze de tekst veranderden in het Engels: “We wouden het lied meer beschikbaar maken voor heel Europa en we denken dat we hierdoor ook meer kans maken op de finale.” Over hun repetitie waren ze zeer tevreden, enkel zouden ze de volgende keer nog wat kleine veranderingen aan de camerastandpunten doorvoeren.

De 3JS zien we terug op vrijdag 6 mei om 15:30. De laatste jaren doet Nederland het slecht op het Eurovisie Songfestival en met hun laatste finaleplaats in 2004 zouden we nooit denken dat het land toch al vier keer won; in 1957, 1959, 1969 en 1975.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws