Ook onze Belgische Witloof Bay verscheen in de outfits voor de grote avond, die identiek zijn aan die uit de videoclip en totaal niet matchen. Net als bij de eerste repetitie zit het vocaal goed, maar stelt de presentatie niet al te veel voor. De zes artiesten staan zonder enige zichtbare goesting als één gezamenlijke groep op het podium, wat enorm jammer is. Want mits een schitterend optreden zou dit door kunnen gaan, mits belangrijke jurystemmen natuurlijk. Op deze manier zal het dus niet gaan gebeuren.
De leden van Witloof Bay wisten te vertellen tijdens hun persconferentie dat ze veel aangenamer gevoel hadden nu dan tijdens hun eerste repetitie dinsdag: ‘Het is heel leuk om op zo een groot en mooi podium te mogen optreden’. De toekomst zien de leden ook rooskleurig in, want ze zijn van plan om zelf enkele liedjes te schrijven en deze te tonen aan de buitenwereld. Hun persconferentie sloten ze af met een acapella-versie van Satellite en enkele andere liedjes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws