De afsluiters van deze zesde repetitiedag al zijn de zotte kandidaten uit Moldavië. Na zoveel rustige nummers krijgt de tweede halve finale vaart. Vraag is of de boot in de goede richting vaart ofwel in de slechte. Het nummer is goed in elkaar gezet, om de kijker effectief drie minuten lang bezig te houden en niet te doen vervelen. Benieuwd of het meisje op de éénwieler veel stemmers en juryleden kan overtuigen. Een finaleplaats voor Moldavië lijkt onlogisch, maar is niet onmogelijk, zeker voor de twijfelende stemmer.
De Moldavische delegatie was zeer tevreden over hun tweede repetitie.Ze denken ook dat het Duitse publiek van hen houdt omdat tijdens enkele wandelingen mensen bloemen naar hen gooiden en hun hoeden probeerden af te pakken. Voor de komende dagen staat er nog heel wat op hun programma: voetballen, hun Engels nog wat bijschaven en ….  een trompet herstellen die vandaag beschadigd geraakte tijdens de repetitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws