De Grieken mochten de repetitieronde van vandaag afsluiten. Het geheel ziet er ‘gelikt’ uit, maar dat moet niet positief opgenomen worden. Het nummer blijft een rommeltje van jewelste. De Griekse zuilen op de achtergrond zijn wel geslaagd. De choreografie van de dansers had beter gekund, en de overgang naar het plotseling erg saaie en koude refrein is iets te bruusk. Het zal wel de bedoeling zijn, maar de interactie tussen de zangers is 0,0. Alsof het haten met elkaar op hetzelfde podium te staan.
 

Loukas vertelde tijdens de persconferentie dat hij het Eurovisie Songfestival als een grote kans ziet, het is iets wat je als artiest maar 1 keer in je leven zal meemaken.Over zijn lied zei hij: ‘Het was een gewaagde keuze, het is iets nieuws, ook voor de Grieken om de traditionele Griekse muziek te mengen met hiphop.’ Het verhaal gaat over overleven, wat past bij wat Griekenland nu moet meemaken. Hij was ook zeer tevreden met het werk van de componisten die 2 verschillende stijlen heel mooi bij elkaar gebracht hadden.

Loukas & Stereo Mike treden de volgende maal op op vrijdag 6 mei om 13.00u. Griekenland won in 2005 het Eurovisie Songfestival met Helena Paparizou en sinds 2004 eindigt het land steenvast in de top 10 dankzij de diasporastemmen uit onze regionen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws