De delegatie uit Malta heeft een grote wijziging uitgevoerd, namelijk met de achtergrond. Die laat nu tussen de vormen heen de videoclip zien van One Life, wat een zeer leuk effect geeft tijdens het optreden. Terwijl de rest in het gewone zwart is, is Glen Vella is een jeugdige outfit, die heel energierijk op het podium staat en danst, al blijven de backings wel belachelijk met hun zonnebril. Het lied wordt wel goed gezongen, maar maakt evenwel niet echt veel kans op kwalificatie naar de finale op zaterdag.
Glen was zeer blij met hoe de tweede repetitie verlopen was, en gaf dan ook één van de zonnebrillen aan de moderator van dienst. Zijn doel voor de halve finale op 10 mei is vooral om goed te zingen en zich te amuseren op het podium. ‘Daarna is het aan de mensen thuis om te beslissen’, zegt hij. Afsluiten deed hij zijn persconferentie met een verrassend goede versie van Love shine a light van het Verenigd Koninkrijk 1997.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws