De Ieren gooien alles uit de kast dit jaar, want naast het populairste jongensduo uit Ierland krijgen ze nog heel wat extra’s op het podium. Een rooktapijt, rookpluimen en zelfs papiersnippers die in de lucht worden gebombardeerd. De zang van de jongens is niet echt geweldig, maar wordt verholpen door vier backing vocals. De achtergrond van Jedward is ook helemaal Jedward. De broers komen voor in de achtergrond en symbolen van het album komen er ook in voor. Ze worden echt wel op hun wenken bediend, de twee broers.
Natuurlijk ging de meeste aandacht tijdens de persconferentie uit naar het kapsel van de tweeling. Alsof hun kuif nog niet hoog genoeg stond, zal het nog hoger zijn tegen de halve finale. Over hun repetitie zelf waren ze tevreden en ze vonden het goed de arena eens te zien. Ze kregen ook de vraag vanwaar ze al hun energie halen: ‘Eigenlijk weten we dit niet, we eten veel fruit en drinken veel water, misschien krijgen we onze energie daarvandaan?’ Maar vooral zijn het harde werkers. Veel mensen hebben last om hen uit elkaar te houden maar zelf hebben ze zo hun trucjes.  John heeft een litteken op zijn neus en Edward op zijn lip.

De tweelingbroers zien we terug op zondag 8 mei om 14:30. Ierland is momenteel recordhouder van het aantal overwinningen op het Eurovisie Songfestival. Ze wonnen in 1970, 1980, 1987, 1992, 1993, 1994 en 1996 het Eurovisie Songfestival, dat maakt dus zeven overwinningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws