De achtergrond werkt gewoon niet, het blijft een raadsel waar ze hun inspiratie hiervoor gehaald hebben. Maar het plaatje van de zes zangers in pakken met de instrumenten blijft werken, net als de charme die het nummertje heeft. Plus het blijft natuurlijk fantastisch dat de zes op deze prachtige manier een hommage aan hun vriend willen brengen. Het zal hen zeker wat sympathiestemmen opleveren, maar voldoende? Sjonni Brink overleed in januari 2011 aan een hartaanval en zou normaal het lied hebben gezongen.

Bij de IJslandse persconferentie werd er nu weer veel gepraat rond de overleden Sjonni. Zo zullen de vrienden en familie van Sjonni volgende week dinsdag naar Dusseldorf komen om te supporteren. Over hun nationale finale zeiden ze: ‘Het lied is erg sterk en het lied kreeg veel aandacht vooraf, het verschil tussen de eerste en tweede was enkele duizenden stemmen, wat betekent dat het lied won, niet externe factoren.’ Op het einde van de persconferentie trakteerden ze de aanwezige pers nog met een medley van Songfestivalsongs met onder andere Satellite en Lass Die Sonne In Dein Herz.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws