Na de break volgt Angel van Mika Newton. Kseniya Simonova, winnares van de Oekraïense ‘Britains Got Talent’ met haar zandtekeningen worden boven gehaald om punten te sprokkelen. Dat zandtekenen ziet er wel degelijk indrukwekkend uit. Opnieuw goed punt voor de regie om zowel Mika als het zandtekenen op de achtergrond in beeld te brengen. Er is nog één achtergrondzanger, maar verder wordt het allemaal sober gehouden. Benieuwd of het zandtekenen, dat echt wel geslaagd is en bij het nummer past, een goede indruk kan nalaten.
Mika wist tijdens de persconferentie te vertellen dat deelnemen aan het Eurovisie Songfestival een droom is dat uitkomt. Ze vond het geluid en het podium indrukwekkend maar ze beseft wel dat het een uitdaging is om alles juist te laten verlopen. Ook vertelde ze rond haar vrijwilligerswerk: ‘Het is iets dat ik doe vanuit mijn hart en ik geniet er van. Ik werk graag met kinderen en zie ze ook graag.’
Mika zien we terug op vrijdag 6 mei om 17:30. Oekraïne doet sinds 2003 mee aan het Eurovisie Songfestival. Eén jaar later mocht het land al zegevieren bij hun eerste overwinning en in 2007 en 2008 werden ze telkens tweede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws