Italië heeft ook zijn tweede repetitie achter de rug. Het jazzy liedje van Raphael Gualazzi is een verdienstelijke poging voor de terugkeer van Italië en ze nemen het ook serieus. De achtergrond is dan iets ongelukkig gekozen, maar het camerawerk zorgt ervoor dat we de juiste dingen zien op het juiste moment. Leuk is ook dat hij al iets meer zijn ogen opendoet en meer in de camera kijkt. De jury zal dit zeker wel smaken, maar de televoters iets minder. Een liedje voor in de middenmoot rond de 12e-13e plaats.
Italië geeft samen met de andere ‘Big Five’-landen een grotere persconferentie op vrijdag 13 mei van 18u tot 19:45. Dit gebeurt een halfuurtje na de allereerste generale repetitie voor de grote finale.
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws