Ook een belangrijk gesprekonderwerp; de terugkomst van Italië. Ook hier zeer geslaagde achtergrond met de Italiaanse kleuren enerzijds en anderzijds twee handen die piano spelen. Op het podium staan ze nu plotseling met zes artiesten, ook enkele gitaristen, een drummer, een saxofonist en natuurlijk de trompettist zijn mee mogen afreizen. Die laatste heeft ook nog altijd zijn eigen potsierlijke solo, wat een echte smet is op het anders charmante nummer. Een andere smet zijn de ogen van Raphael: we krijgen ze de hele drie minuten haast niet te zien.
Raphael was zeer blij dat zijn Eurovisie Songfestivalverhaal kon beginnen en dat hij op het podium kon staan om zijn droom waar te maken: namelijk zoveel mogelijk mensen laten genieten van zijn  muziek. De Italiaanse delegatie was ook zeer tevreden met hun eerste repetitie en ze zullen ervoor zorgen dat voor de finale alles perfect is. ‘We hopen ook de komende jaren nog deel te nemen aan dit festival’, zei de RAI. De komende dagen zullen vooral gespendeerd aan genieten van het moment en zoveel mogelijk gaan repeteren. Zijn doel voor dit festival is vooral genieten, het competetie-element doet er minder toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws