Jammer dat ze deze rode pakken hebben aangetrokken vandaag, want de vorige zwarte komen veel beter tot hun recht in het overwegend rode decor, wat werkelijk prachtig is gemaakt door de Ieren (dit decorstuk is niet door de Duitsers, maar door een Iers team gemaakt die precies wisten wat ze wouden). De zang is redelijk goed, met dank aan het achtergrondkoortje, maar ook Jedward zelf zingt goed. Waar ze de energie blijven halen, weten we niet maar de Ieren zijn dit jaar een gevaarlijke outsider.
Toch blijven ze met kostumms tijdens de halve finale en mogelijke finale optreden omdat ze er van houden en omdat het bij hun past, aldus de twee broers. Ze vinden de huidige titelvertegenwoordigster Lena één van de favorieten omdat ze van haar houden en ze snel ‘vriendjes’ willen worden. Ook zij wensten hun moeder een gelukkige moederdag, nadat ze het eerst vergeten waren. Ruzie maken de broers nooit, zeggen ze. ‘Want als we slaande ruzies zouden maken, zouden onze gezichten niet meer dezelfde zijn’.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws