De Nederlanders hebben vandaag gerepeteerd in hun definitieve outfits voor de halve finale. En naar aloude Nederlandse gewoonten flatteren die niet bepaald. Leadzanger Jan Dulles’ witte pak lijkt veel te chic. Voor een middle-of-the-road popsong als dit had hij beter zijn kledij uit het Nationaal Songfestival van eind januari aangetrokken, dit komt helemaal niet over. Het nummer is voorbij zodra het begonnen is, en je hebt niet het gevoel iets gemist te hebben. Wellicht wederom geen finale voor Nederland, helaas.
Tijdens de persconferentie legden de 3JS uit wat er allemaal was veranderd aan hun act: ‘We bewegen nu meer naar elkaar toe en de lichteffecten voelen nu meer als rock dan voordien.’ Ze hadden enkele ontmoetingen met de verantwoordelijke van de lichten en de effecten en ze hadden hun duidelijke wensen uitgesproken over wat veranderd moest worden. Om zich voor te bereiden op de halve finale zullen ze de komende dagen nog veel repeteren en nog veel feesten ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws