In haar kortgerokt gouden jurkje en haar gloednieuwe schoenen was Stella Mwangi uit Noorwegen aan de beurt. Samen met haar crew uit het koude Noorden brengt ze een warm Afrikaans feest. Het lied krijgt een groot zomergehaalte en riskeert het Franse lied van vorig jaar achterna te gaan. De zang was opnieuw zeer goed en het camerawerk blijft uitstekend. Ze verleid ons met haar zwoele blik. De choreografie is hetzelfde gebleven. Dit lied is zo goed als gekwalificeerd naar de finale.
Stella vertelde tijdens de persconferentie dat ze wat raad meegekregen van haar grootmoeder: ‘Amuseer je vooral op het podium en doe je ding.’ Haar doel met dit lied is de mensen gelukkig maken en zoveel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen. Ook zal het de eerste keer zijn dat een Afrikaanse taal (Swahili) op het Songfestival wordt gebracht. Stella vindt dat dit moet kunnen en dat kleur of land niets uitmaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws