Loukas is een goede zanger. De Grieken hebben een zeer mooie LED-achtergrond weten te krijgen. Het hele gedans is niets dan koude drukte en oogt niets dan rommelig. De rapper heeft z’n dagje niet vocaal, laat dat duidelijk zijn. En eerlijk is eerlijk: het blijven twee totaal verschillende maniers op zielige wijze samengepakt in één nummer. Finale? Omdat het Griekenland is, zeker, maar wat het daar gaat doen laten we in het midden. Helaas voor hun moeten ze tijdens deze halve finale de twaalf punten missen uit Cyprus.

Over het concept van het lied vertelde Loukas tijdens de persconferentie het volgende: ‘We wouden Engelse rap combineren met traditionele Griekse muziek.’Er werd aangehaald dat Loukas tijdens fotosessies nooit een glimlach toonde, maar hij beloofde er in de toekomst aan te denken. De Griekse Head of Delegation vertelde dat indien Griekenland het festival zou winnen, het zeker in staat is om een goed festival te houden ondanks de economische en financiële crisis. Loukas sloot de persconferentie af met een live-versie van zijn favoriete Eurovisie Songfestival-lied: Lane moje van Servië en Montenegro van 2004.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws