Prachtige achtergrond bij dit nummer, dat in het begin veelbelovend klinkt. En het gaat kapot zodra de zanger z’n mond opent. Niet dat hij een slechte stem heeft. Het nummer is gewoon… zwak. Een deel wordt nu weer in het Engels gezongen, en je hoort dat dit niet helemaal in het lied past. De dansers, die zelf niet weten of ze nu aan volksdansen of ballet doen, werken vrij irritant. En kan Vlatko stoppen met die vreemde grimassen als hij zingt? Dank u. Opnieuw blijken de kwalificatiekansen van Macedonië ongunstig.
Tijdens de persconferentie werd bevestigd dat de kostuums die vandaag gedragen werden tijdens de rehearsals dezelfde zijn als diegene in de halve finale. De choreografie die gebruikt wordt tijdens de halve finale is gebaseerd op hiphop en Russische folk. Toen Vlatko het lied voor de eerste keer gehoord had, wou hij hierop geen typische hiphopteksten maar het moest eerder een liefdeslied worden. ‘Na 20 minuten was het nummer geschreven en ging het over een Russisch meisje’, vertelde Vlatko.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws